Geef hier uw zoekopdracht in

 

Meat Insiders dankt haar bestaan aan de toegevoegde waarde die het aan uw producten biedt. Met een hoog kennisgehalte en een groot innovatief vermogen ontwikkelt Meat Insiders producten en productiemethoden. Zo denkt Meat Insiders graag pro-actief mee met haar klanten vanuit een partnershiprelatie. Het einddoel is een optimale afstemming van product en proces en het leveren van het gewenste product en indien mogelijk een stap verder!

Vragen staat vrij. Naast de standaard producten levert Meat Insiders producten op maat. Bij voldoende afname zijn wij graag bereid om een specifieke klantgerichte receptuur voor u te ontwikkelen. Voor nieuwe en creatieve product-marktcombinaties staan wij open, zolang het voor u en ons perspectief biedt. Wilt u proeven van onze keuken? Ga dan naar onze website, u vindt daar naast de informatie in deze brochure veel meer ingrediënten voor succes!

Download (door met de rechtermuisknop op de link te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan als') de Monsteraanvraag als Word document. Vul het formulier zo compleet mogelijk in en stuur deze naar info@meatinsiders.com. U kunt deze Monsteraanvraag natuurlijk ook faxen naar Meat Insiders op faxnummer +31 (0)492 56 59 63.

Meat Insiders B.V.
Achterdijk 1
5705 CB Helmond
T +31 (0)492 56 48 06
F +31 (0)492 56 59 63